"Het doel van Edgar & Co is om Europese jongeren tot 25 jaar samen te brengen en via educatieve en sportieve activiteiten hun persoonlijke en professionele competenties verder te ontwikkelen."

De projecten van Edgar & Co zijn toegankelijk voor alle sportverenigingen.


Dit jaar gaat het uitwisselingsproject voor de vierde maal door. In 2011 trokken we met de Lizards naar Griekenland (Zorba project), in 2012 kwam Peristeri Athens op bezoek in Leuven (Jeromba), en in juli 2013 trokken we met een gloednieuwe delegatie opnieuw naar Griekenland (Triomba). We leerden een nieuwe partner kennen uit Portugal: Atletico Volleibol clube. Samen met de Griekse spelers beleefden we opnieuw een onvergetelijke week in Loutraki.(juli 2014)


Jaarlijks genieten een aantal jongeren gedurende een week van de combinatie sporten-zelfontwikkeling. Dit jaar staat het project in het teken van "werk vinden": om op 18 jaar over een interessante CV te beschikken, moet je vandaag aan de slag gaan. Er worden workshops georganiseerd rond volgende topics: wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik? waar vind ik interessante vakantiejobs, stages,...?


Het succes van het project is de geslaagde samenvoeging van het nuttige (bovengenoemde workshops), met het aangename (outdoor sportactiviteiten, culturele bezoeken), overgoten met een vakantiegevoel (zon, zee en strand).VRAGENLIJST